Bugun yapilan maclarda takimimiz her iki karsilasmayida kaybetti. Maclarin sonuclari su sekilde oldu;
MFF: 6 Turk Anadolu FF: 1
Turk Anadolu FF: 1 Torn IF: 7
Turk Anadolu FF icin sembolik anlami olan Skåne Cup a zaman darligindan dolayi cok iyi bir sekilde hazirlanilamadi. Takimimiz her iki karsilasmayada cok iyi basladi ama ilerliyen dakikalarda kondisyon eksikliginden dolayi devamini getiremedi. Malmöde yasayan Turklerin seneler sonra tekrar bir takima sahip olmasi ve kupada bizleri temsil etmesi gurur verici bir durumdu. Turk Anadolunun ismini duyan gerek Isvecli olsun gerek digerleri saskinliklari yuzlerinden okunuyordu.
Turk Anadolu FF ilk resmi macina cikmis bulunuyor. Benim bu genclere ve yönetime sahsen inancim sonsuzdur. Bu kadar kisa bir zamanda bu kupa maclarina cikma cesareti gösteren takim oyuncularimizi ve yönetimimizi cani gönulden kutluyorum. Yukardaki skorlarin hic bir önemi yoktur. Önemli olan bir Turk olarak bizleri temsil etmenizdir.
Tesekkurler Turk Anadolu
Bende Turk Anadoluyu bu kadar kisa bir sure icerisinde göstermis oldugu azmi ve kupaya katilan oyuncularin medeni cesaretinden dolayi kutluyorum.
inaniyorumki cok guzel basarilara birlik ve beraberlik icerisinde kosacagiz.
Mutlaka zorluklarlan karsilasacagiz bu yolda....ama Mustafa Kemal Ataturkun dedigi gibi, muhtac oldugumuz kudret damarlarimizdaki asil kanda mevcut.
Bugun futbol dunyasinda milyon dolaralar harcanarak kurulan takimlar ve meslegi futbol olan ailelerini futblculuk yaparak gecindiren futbolcularinda basariyi yakalamasi bazen cok zor oluyor.
Turk Anadolu FF uzun yillar sonra tekrar bizde burdayiz, demek icin ciktigi turnuvada aldigi sonuclardan ziyade bu takima gonul veren yonetim ve futbolcularin hic bir maddi gelir gozetmeksizin ailelerini, islerini, ve sosyal arkadaslari ihmal ederek gonul verdikleri Turk AnadolunuFF Varligini tekrar canlandirdiklari icin Kendilerine TESEKKUR ediyorum sahsim adina.
Bu takimdaki arkadaslarin kisa zamanda kondisyon ve taktik eksiklerini ve mactaki sorumluluk isteginin artacagini , yardimlasmanin zamanla kazanilacagini dusunuyorum... En Guzel Ilac Zamandir
Taş yeşermez, geçmiş olsada nevbahar Toprak olda bak, nasıl güller açar Taş gibi idin çok gönül kırdın! Yeter! Toprak ol, üstünde hoş güller biter.
takimin yenilgi nedeni defans sorunu yuzunden. kimse defans yapmiyor kaleci dahil herkes gol atmac icin öne cikiyor sonra da golu yiyiorlar. takimd kosmuyor bu takim cok SIKI antreman yapmasi lazim yoksa daha cok fark yer bunlar.
Türk Anadolunun amaci Skåne kupayi almak degil, 6 lige cikmak!
Türk Anadolunun verdigi performansda dolayi sevinmeniz lazim cünkü Malmö FF ve Torns IF in rakibi baska bir takim(7ligden)olsaydi daha cok fark atardi! Biricisi Malmöff Isvecin en iyi junior takimlarindan bir tanesi.
Torns IF dörtüncu ligde oynuyor bu cok sey acikliyor...
skåne cupayi almayacaklarsa neden oynuyorlar? malmö ffin juniortakimina yenildiler. cocuklar 17 yasinda bizimkiler 20 yaslarda. yenilsinler ama fark yemesinler. rezil oldular bence yanimdakiler guluyordu onlara maci izledigimizde. neyse umarim duzeliler de yukari gelirler. insallah bir gun div 1 e cikarlar eski Malmö Anadolu oradada simdi ki FC rosengård. bizde oraya cikariz bir gun insallah
Bize gulenleri biz cok iyi biliyoruz, dua etsinlerki biz suratlarina tukurmuyoruz bu kisilerin.
Tek Anadolu var oda Turk Anadolu FF, isteyen sahip cikar yanimizda olur ve daima kazanir, istemeyende uzak dursun bizlerden.
Rezil oldular bence diyorsun........sen kimsinki bizim rezil oldugumuzu söyleyecek kadar cesur davraniyorsun.?
28-12-2009 06:06 PM | Düzenleyen seko 28-12-2009 07:23 PM
Mehmet093 Önce rezillik nedir onu iyi bil biz sizlerin gelecek zamanda yok edilmeye calisilan kulturunu ayatta tutmaya salisiyoruz
bugunun birde yarini var biz neysek oyuz TURKKUZ ONADA SAYIP CIKMASINI BILIRIZ
Duygularinizi anliyorum arkadaslar. Elestiri dahi yaparken lutfen yapici olalim. Bardagin bostarifini bir tarafa birakip dolu tarafini görelim. Yenmek ve yenilmek sporun tuzu ve biberidir.
Gönul isterdiki takimimiz cok daha iyi olabilseydi. Sunu göz ardi etmemeliyizki bu genclerin diger takimlar gibi ne yeteri kadar hazirlanma vakti oldu nede diger takimlar kadar imkanlari oldu. Kisacasi diger takimlarla kiyaslayamacak kadar eksigimiz vardi. Lutfen tum bunlari göz önunde bulundurup ona göre elestirilerinizin dozunu ayarlayiniz.
Bugun Turk Anadoluya gulenler yarin ayakta alkislayacaklar!!
Turk Anadolu yillar sonra yeniden ayaga kalkmaya ugrasiyor...bu ugrasimda tabiiki ayaga kalkmasini istemeyen bir cok nesne cikacaktir...bu nesneleri tiii ye bile almamak lazim...cunku biz turk anadoluyu sevenler yani turklugu sevenler her zaman yaninda olucaz takimimizin... skåne kupaya bakarsak daha ilk defa dogru durust hazirlik olmadan oraya katilmak bile bir cesaret...ne sonuc alindigi hiiic önemli degil...Turk anadolunun orada adini ortaya koyabilmek baslibasina bir istir...zaten kimsede bir zafer beklemiyoduki orada...anadolunun ilk amaci 6 ci lige cikabilmektir...insallah bunada ulasacaktir. sevgilerle