Gunun maci Malmö ikf T Ananadolu FF su ana kadar oynadimiz en kötu maclardan biri idi IKF takimini cok kucuk görduk galiba GÖKAYIN guzel asirtma golu olmasa,bu isi zor götururduk.
Burda kacan golleri saymiyorum oyun denen birsey yoktu sahada aralarinda paslasma göremedim kaybedilen topa kosan yoktu birkac oyuncu haricinde cok kötu bir gundu bizim icin, bunun birde guzel yani var cok kötu oynamamiza ragmen kazanmasini bildik buda bize ders olsun rakipleri hicbir zaman kucuk görmemek lazim bir dahaki mac hicte öyle olmaz, rakipler na malup oyunlari cok guzel onlarin vazifesi bizi parcalamak. Biz isimizi ciddiye almazsak ayvayi yeriz onlar afetmezler, zayif maclari aldik diye havalanmayalim, futbol bir takim isidir birisi hepsi icin hepsi birisi icin daha azimle calismasi gerekir.
Önumuzde daha cok mac var yinede cok kötu oyun sergileyip kazanmasini bilen anadolu evlatlarini candan tebrik ederim buna bizi testeklemek icin gelen seyircimizde dahil
Tebrikler Turk Anadolu. Bende sekonun dusuncelerine katiliyorum. Basariya giden yollardan biride oyun disiplininden mac sonuna kadar kopmamaktan gectigini dusunuyorum. Bugunku rakibimiz kötu bir oyun sergiledi ama bunu daha iyi degerlendirebilirdik. Umarim gelecek haftaya oynayacagimiz maca daha iyi konsantre olur ve bu macda yaptigimiz hatalari gidererek cikariz. FORZA Turk Anadolu
TAFF Takimina gönulden ne kadar tesekkur etsem az, siz gönullerimizin kaplanlarinisiz. Bu gun aranizda olamadim icin uzgun fakat bu gonul ve kalimin sizlerle olmadigim anlamina glmiyor. Basarilariniz devamina sahsi olarak hepinize tesekur eder takimimiza nice basarilar dilerim.
Turk Anadolu cok guzel basladigi macta bir an once golu bulmak ve isi ilk yarida bitirmek icin bastirdikca bastirdi fakat son vuruslar etkili olmayinca bu takimin disinlinin bozulmasina neden oldu ve takim stres yapmaya basladi ...Ilk golden sonra takimda rahatlama olmadi cunku bir sifir hemen rakibin donderebilecegi bir skordu ve takim fark acmak icin bastirirken top cevirmeyi ve topu ayakta tutmayi unuttu ve bir iki top ile karsi kaleye girmenin hesabini yaparken ,rakipte ileri cikmayarak kapali bir defansla Turk anadolu uzerine cekerek kontradan gol bulma dusuncesinde oldugu icin goze hos gelen bir oyun cikmadi ortaya.. Mactaki en guzel belki galibiyet ama hakem dudugu calana kadar skor avantaji bizde oldugu halde takimin gol aramasiydi.... Simdi onumuzde 19.05.2010 tarihindeki klagstorp maci var buyuk ihtimalle liderlik maci olabilir... Bu maca konsantre olmamiz ve bu macta yaptigimiz yanlislari o macta yapmamamiz gerek.
Taş yeşermez, geçmiş olsada nevbahar Toprak olda bak, nasıl güller açar Taş gibi idin çok gönül kırdın! Yeter! Toprak ol, üstünde hoş güller biter.
Carsamba gunu anadolunun isleri dahada zorlasti KLAGSTÅRP MAKEDONYAYA KARSI KAYBETTI 3-1 SIMDI ACISINI BIZDEN CIKARMAK ICIN ELINDEN GELENI YAPACAK BAKALIM ALADA ONLAR BIZDEN IYI OLDUKLARINI BILIYORUZ DISARDAN GELEN BILGILERE BAKILIRSA EN AZ 4 FARK YAPARLARMIS KENDILERINDEN COK EMINLER BAKICAZ GÖRUCEZ SIZ NE DERSINIZ
Biz yeni bir takimiz takimda mac eksikleri yavas yavas kapaniyor,Takimdaki oyuncular arkadaslari tanimaya ve onlarin ozelliklerini ogrenmeye basladi, ve bugune kadar yaptigimiz dort macta alinan 3 galibiyet gayet iyi inaniyorumki yarinda dortuncu galibiyeti alacagiz ..ama geriye bakipta hic maclarimizin analizini yapmadik kim ne yapti nerelerrde hatalar yaptik veya sahaya yansitamadigimiz eksiklikler hakkinda birseyler konusulmadi... Benim dusuncem Klagstorp Macinda once oturup Tum Takim olarak Geride biraktigimiz Dort Mactaki Negatif ve pozitif Yonlerimizi Degerlendirmeliyiz ..Egerki Takim olarak eksiklerimizi bilirde Onlem Alirsak kim gelirse gelsin bizim icin fark etmek biz cikar galibiyetimizi aliriz.
Taş yeşermez, geçmiş olsada nevbahar Toprak olda bak, nasıl güller açar Taş gibi idin çok gönül kırdın! Yeter! Toprak ol, üstünde hoş güller biter.